HTML

Szerzők

Orbán szerint a világ

Sokak számára ma Magyarország egy sötét, gonosz hely, ahol minden rossz Alfája és Omegája egyetlen ember, talán maga az ördög, a félelmetes nagyúr! Valahol azonban ez a világ véget ér, és ott kezdődik egy új. Lépj be a kapuján! Lépj be Orbán világába!

Friss topikok

Címkék

Gumicsont

2012.11.19. 18:59 marco74

A HVG most juttatta el a 'legújabb plágium-botránnyal kapcsolatos közleményét' blogunkhoz, Az Orbán szerint a világ-hoz, amit most teljes terjedelmében közzé teszünk. :)

Itt, mi a HVG, ezúton közöljük a mélyen tisztelt olvasóközönséggel és a nagyvilággal, hogy idézőjel kutató-bizottságot állítunk fel. Külön sajtóosztály foglalkozik, a kormánypárthoz tartó politikusok szakdolgozataikban és disszertációiban fellelhető idézőjelekkel … vagy esetlegesen azok hiányával. Bár az euró-zóna felbomlása fenyeget. Görögországot harmadszor mentették meg két éven belül az államcsődtől a hetekben, sőt lehet, hogy a Közel-Keleten épp most robban ki egy újabb háború, de egy ilyen gazdasági lap, mint a miénk nem engedheti meg magának, hogy ne maradjon hiányzó idézőjel felderítetlenül. :) Ezekben a vészterhes időkben fontos, hogy a szociálliberális tábor fenn tudja mutatni kulturális fölényét, különösen a szakdolgozatok és doktori dolgozatokban fellelhető idézőjelek helyes használatában. Az arány így 2:1 ide! Ha azonban jobban a mélyére nézünk a dolgoknak, elsöprő a fölényünk, hiszen tudja-e bárki is bizonyítani, hogy Gyurcsány szakdolgozatából egyetlen idézőjel is hiányzik, vagy netalántán gyanúsan hosszú szövegek lennének idézőjelben forrásmegjelöléssel. :) Nem hagyjuk, hogy idézőjeleket lehagyó politikusok üljenek a nyakunkon, vagy akire akár a gyanú legkisebb árnyéka is vetül. Éljen a mindhalálig tartó küzdelem az idézőjel manipulátorok ellen! :)

Szólj hozzá!

Címkék: plágium Semjén HVG

A bejegyzés trackback címe:

https://orbanszerintavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr804915232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása